diumenge, 20 de març del 2016

PRESENTACIÓ “Reviscola l’esperança, refundem la dignitat” Orxata Sound Sistema

La Sardinera és un centre social obert al poble, que pretén enfortir el teixit social de la zona, i potenciar la participació ciutadana.

La Sardinera és un projecte social, col·laboratiu, assembleari, i autogestionat format al poble per respondre a una realitat social, cultural i civica, cada volta més injusta, i estanca.

Assambleari perquè creguem que l’organització és la base de com volem la societat, horitzontal, sense privilegis, oberta, on les persones van davant de les idees, i busquem un consens per a solucionar qualsevol problema.

Autogestionat perquè entenem que la millor forma de fer les coses és controlant el procés de principi a fi, sense dependre de ningú i de ningun interés extern, només els nostres principis, i membres.

Com ens organitzem?
La Sardinera té diferents tipus de socis per a portar endavant aquest projecte:

Socis; dins dels socis tinguem dos tipus, els socis personals, i els socis col•lectiu. Ser soci et dona uns drets dins del centre, ja que formes part del projecte, i tens dret entre altres de participar i votar de les assemblees, i l’organització.
Per ser soci cal pagar una quota de 5 unitats monetàries mensuals si eres persona, o 30 u.m. si eres col•lectiu.

Associat; l’altra forma de participar en el projecte, en aquest cas sols tens dret a participar activament de les activitats que organitze el centre, i a presentar propostes d’activitats.
Aquesta modalitat és gratuïta per a tothom, i et dona també accés al correu d’informació per a enterar-te de primera mà de tot el que farem.

Com Participar?
Per participar, podeu entrar com a socis, o enviar-nos propostes via correu, per a aquestes en breu tindrem un formulari base, per a saber tot el necessari per a fer l’acte.

Siga com siga, si voleu informar-vos podeu vindre directament a qualsevol acte, o assemblea, enviar-nos un correu a cslasardinera@gmail.com, o enviant-nos un privat a la nostra pàgina del Facebook, https://www.facebook.com/CSlaSardinera.

Què fem?
Per a acomplir els nostres projectes realitzarem activitats de diferents tipus, com poden ser xerrades, tallers, performance, exposicions, tastos, i presentacions de llibres, discs, art...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada