dijous, 24 de març del 2016

Vols fer una activitat a la Sardinera?

Al Centre Social de la Sardinera tinguem com a objectiu, entre altres "Formar, perfeccionar i promocionar els seus membres per a facultar-los en l'exercici d'activitats cíviques i culturals.", I per això donem suport, i realitzem activitats per a poder fer possible aquesta vida cívica i cultural, al igual que altres dels nostres principis.

Per tot això, intentem volem donar la mà a fer activitats al nostre Centre Social, o donant recolzament a altres que es fan fora. Tals com els tallers que ja s'estan fent, música, dansades, cor, rebost, gravació de videoclips, o webseries, i els que donem suport, Siopara, activitats de l'ajuntament, o d'altres associacions i projectes amb que compartim part dels nostres objectius.

Per tot això estem treballant en fer fàcil, i ràpid el demanar un espai, i poder organitzar-nos.

Totes les activitats son iguals?

Per a nosaltres hi ha tres tipus d'activitats, les activitats normals, que son acotades en el temps, a curt termini, aquestes podrien ser una xerrada, taller, passe de vídeo, presentació musical...
Després ens trobem les jornades, i cicles, que son activitats que ocupen un temps més gran, ja siga un dia sencer, o diferents espais de dies.
I finalment tinguem els projectes, que son activitats que s'allarguen en el temps, i que tenen un final desconegut, o llarg en el temps (3 mesos, l'estiu, un any).

Però alhora d'organitzar-nos, documentalment parlant, anem a diferenciar entre les activitats, i els projectes, que son els altres dos possibles tipus d'activitats. Donat que les necessitats son diferents, i és més difícil d'organitzar, moltes voltes necessiten molt de treball previ.

Com fer-ho?

Fent-nos arribar la teua proposta, ja siga telemàticament, al correu cslasardinera@gmail.com, o personalment, al centre, la proposta, perfectament complimentada, i explicada, per a poder ser debatuda, i/o aprovada.

Quan?

En qualsevol moment, es recomana fer-ho amb una antelació prudent, depenent de la naturalesa de la proposta, per a poder donar temps a veure les possibilitats, organitzar els espais, i fer els preparatius necessaris.
El mínim lògic, en el cas d'activitats, podria estar al voltant d'una setmana per als socis de la Sardinera, i 15 dies per a associacions alienes. Però com ja hem dit és recomanable fer-ho el més prompte possible, així es pot reservar, i organitzar millor, tant l'activitat, com els espais del Centre Social la Sardinera.
En el cas de coses més grans, projectes, jornades... el temps s'allarga, ja que no cal fer una valoració, i el més lògic seria que passe per assemblea, per tant, parlaríem mínim un mes. Tot és relatiu depenent de les necessitats que impose aquesta activitat. Però es recomanaria més temps, inclús, ja que és lògic aprofitar un temps previ per a organitzar bé tot, fer promoció, i assegurar-nos un mínim d'èxit.

Els documents

Per a donar les dades vos donem diferents arxius per a poder emplenar. Els posem en Word (docx) i pdf, per a poder escriure'ls a l'ordinador, o per a imprimir-los i entregar-los a la Sardinera a mà.

Activitat

Si estem parlant d'activitats, curtes en termini, parlaríem d'un document senzill, d'un full. Distingint entre socis, i associacions alienes a la Sardinera.

Socis: DOCX, i PDF.
Associacions: DOCX, i PDF.

Jornades, Projectes, i altres activitats de llarga duració

En aquest cas no cal distingir, però donat que entenem que la descripció serà més llarga, es recomana que al document, si s'escriu a mà, s'afegisquen fulls per a descriure perfectament l'activitat, ja que, entenem que, en un sol full no cap tota la informació necessària.

Enllaç: DOCX, i PDF.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada