dissabte, 4 de febrer del 2017

Activitats de Febrer 2017

Aquest mes de febrer aplega ple d'activitats al nostre Centre Social la Sardinera. Comencem el mes amb una presentació d'un llibre el pròxim dia 10, divendres, i acabarem el 25 amb la gran festa de Carnestoltes, que realitza l'Assemblea de Joves, junt a diferents associacions.



Presentació a Castelló de la Ribera de  
Fer Harca (2)

Com ve hem dit, començarem el pròxim divendres 10 amb la presentació de "Fer Harca (2), Més històries medievals valencianes", Serà a les 19 hores, i en ell participaran dos dels seus autors, Frederic Aparici, i Ferran Esquilache.

Per a més informació sobre el llibre entreu a l'enllaç.


El dissabte 11, a les 18:30 hores, contarem amb la projecció i col·loqui del documental "Ojo de agua, una mirada diferente", un curtmetratge documental que ens ofereix una mirada al projecte educatiu Ojo de Agua, un espai alternatiu on els nens i nenes poden desenvolupar-se seguint les seues curiositats i interessos. Un espai on cadascun hi ha de trobar el seu propi camí d'aprenentatge. Comptarem amb la presència de Vicent Pons per a que ens presente el seu projecte.

Si voleu un tast vos deixem un xicotet tast.
Esdeveniment









Torneig de la Fallera Calavera
El dissabte 18 de febrer, a les 16:30 hores, tindrem el primer campionat d'aquest joc valencià de cartes, amb rerefons zombi, que triomfa per allà on passa. Serà un campionat amb lligueta inicial, i el guanyador obtindrà la desitjada carta del Tio Canya, una carta que sols es pot aconseguir via concursos com aquest. I amés rebrà el pot que s'obtinga, i un diploma que acredite la victòria en aquest primer torneig de la Sardinera.
Si no conegueu aquest joc podeu vindre i veure de prop com de fàcil i divertit és. Farem el que siga possible per tindre aquestes cartes al nostre centre per a jugar de volta en volta. 

El Carnaval és superguai
Aplega el segon Carnestoltes de l'Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera, Siopara quin Carnestoltes, aquest any comptarà amb activitats durant tot el dia, a part d'un esmorzar i sopar. Jocs infantils, xarangues i una gran festa a la nit.
GM l'Atrilet, Rayband, amb temassos del '80 i '90, i Biano, el dj d'Orxata Sound Sistema, donaran marxa a una ball de disfresses que agradarà a tots els públics.
Busca't la teua disfressa i fem festa!
Esdeveniment


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada